Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 €
Zahvaljujemo se na vašem povjerenju od 2012. do danas. Izaberi svoj paket.
2-22-32-42-52-62-7


Odgovori na često
 

postavljena pitanja

Česta pitanja za žene
Kako djeluje FertilUp za žene?
FertilUp za žene sadrži odabrane vitamine i minerale koji imaju dokazanu ulogu u normalnoj plodnosti (cink), funkciji štitnjače i funkciji imunološkog sustava (vitamin C, D3) te regulaciji hormonske aktivnosti (vitamin B6).

FertilUp dodatak prehrani za žene sadrži važne sastojke s povoljnim učinkom na hormonsku ravnotežu koja se očituje u redovnom menstrualnom ciklusu, dobrom općem stanju i redovitoj ovulaciji tijekom koje se oslobađa zdrava jajna stanica. Sve su to važni preduvjeti za začeće.
Utječe li FertilUp na ciklus?
Da, FertilUp, između ostalog,sadrži sastojke poput vitamina B6 koji doprinose regulaciji hormonske aktivnosti, što ima povoljan utjecaj na menstrualni ciklus i ovulaciju, koja je preduvjet za uspješnu oplodnju.

Najveći broj žena koje su zatrudnjele uz redovitu konzumaciju FertilUpa za žene imale su probleme s neuravnoteženim radom hormona i posljedično neredovitim menstruacijama.
Što sadrži FertilUp za žene?
FertilUp za žene sadrži odabrane vitamine i minerale za koje je Europska komisija odobrila tvrdnje da utječu na normalnu plodnost i reprodukciju (cink), regulaciju hormonske aktivnosti (vitamin B6), normalnu funkciju štitnjače (jod) i imunološkiog sustava (vitamin C, D3). FertilUp se proizvodi u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete i sadrži samo najkvalitetnije sastojke.
Uzrokuje li FertilUp nuspojave?
FertilUp je prirodni dodatak prehrani koji sadrži odabrane vitamine i minerale i dobro se podnosi. FertilUp za žene sadrži i jod, koji ima ulogu u normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače. Ako imate problema sa štitnjačom za koje su vam propisani receptni lijekovi, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja ovog dodatka prehrani.
Trebam li uzimati druge vitamine i minerale uz FertilUp za žene?
Jedna od prednosti FertilUpa je ta da objedinjuje optimalnu kombinaciju i omjere vitamina i minerala za žene koje brinu o svom o općem zdravlju i hormonskoj ravnoteži i/ili planiraju trudnoću.

FertilUp za žene sadrži i 400 mcg folne kiseline, koja se preporučuje u razdoblju planiranja trudnoće. Korištenje drugih vitaminsko – mineralnih dodataka prehrani se ne preporučuje kako ne biste prekoračili maksimalni preporučeni dnevni unos vitamina i minerala sadržanih u FertilUp-u za žene.
Koju količinu FertilUpa je najbolje naručiti?
Za optimalne učinke preporučujemo uzimanje FertilUpa najmanje 3 mjeseca. Zbog toga u ponudi imamo tromjesečni i šestomjesečni FertilUp paket, koji su ujedno i najpovoljniji izbor.

Osim ženske plodnosti, za uspješno začeće važna je i muška plodnost, stoga preporučujemo da vaš partner uzima i FertilUp za muškarce.
Mogu li uzimati FertilUp ako imam problema sa štitnjačom?
FertilUp za žene sadrži i jod, koji je važan mineral koji ima ulogu u normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače. Ako imate problema sa štitnjačom za koje su vam propisani receptni lijekovi, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja ovog dodatka prehrani.
Koliko dugo trebam uzimati FertilUp za žene?
Savjetujemo vam da FertilUp za žene uzimate najmanje 3 mjeseca za optimalne rezultate. Budući da ima pozitivan učinak i na opće stanje organizma, FertilUp se može koristiti sve do prvih znakova trudnoće.
Sadrži li FertilUp folnu kiselinu?
Da, FertilUp za žene sadrži 400 mcg folne kiseline u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule), tj. količinu koja je preporučena prije začeća. Folna kiselina je vrlo važna komponenta u razvoju djeteta. Budući da se preporučuje uzimanje folne kiseline već prije začeća, ona je jedan od najvažnijih sastojaka FertilUpa za žene.
Je li FertilUp kvalitetan dodatak prehrani?
Da, FertilUp je visokokvalitetni dodatak prehrani proizveden u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete, a koji je na hrvatskom tržištu od 2012. FertilUp je proizveden u skladu s certifikatima ISO 9001, GMP/HACCP, DE-ÖKO-024 te je prošao unutarnju i vanjsku reviziju. Kvalitetu i zadovoljstvo potvrđuje i već više od 100.000 zadovoljnih korisnika u Europi.
Mogu li uzimati FertilUp za žene s lijekovima za regulaciju rada hormona?
FertilUp sadrži optimalnu kombinaciju vitamina i minerala, osmišljenu kao prirodnu podršku tijelu u pripremi za začeće.

Ako već uzimate lijekove za regulaciju hormona koje vam je propisao liječnik, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom prije nego počnete uzimati FertilUp za žene kako biste izbjegli potencijalne interakcije.
Smijem li uzimati FertilUp za žene tijekom postupka umjetne oplodnje (IVF)?
U slučaju umjetne oplodnje liječnik će vam propisati posebne lijekove prilagođene vašoj dijagnozi, stoga uzimanje FertilUp-a ne preporučujemo. Međutim, FertilUp se smije uzimati prije početka uzimanja propisanih lijekova.Česta pitanja za muškarce


Kako djeluje FertilUp za muškarce?
FertilUp za muškarce je dodatak prehrani koji se sastoji od kombinacije vitamina i minerala koji pridonose normalnoj plodnosti i reprodukciji (cink), regulaciji hormonske aktivnosti (vitamin B6) i stvaranju spermija (selen) a ujedno doprinose i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava (vitamin B6, C).

S pomno odabranim vitaminima i mineralima tijelo dobiva sastojke koji dokazano povoljno utječu na normalnu plodnost i reprodukciju i sastojke koji imaju ulogu u normalnoj spermatogenezi (nastanku spermija). Istovremeno, brojni sastojci doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava koji osigurava stabilno funkcioniranje cjelokupnog organizma te zaštitu od raznih prijetnji koje mogu narušiti zdravlje.
Kome preporučujemo FertilUp za muškarce?
FertilUp za muškarce preporučuje se muškarcima koji brinu o svom o općem zdravlju i kvaliteti sperme. Kvaliteta sperme od velike je važnosti za začeće, stoga je, uz prakticiranje zdravih navika, unos nutrijenata koji povoljno utječu na kvalitetu sjemene tekućine najviše što muškarac može učiniti kako bi stvorio preduvjete za uspješno začeće.
Trebam li uzimati druge vitamine i minerale uz FertilUp za muškarce?
FertilUp za muškarce sadrži optimalnu kombinaciju i omjere vitamina i minerala koji su potrebni organizmu suvremenog muškarca. Korištenje drugih vitaminsko – mineralnih dodataka prehrani se ne preporučuje kako ne biste prekoračili maksimalni preporučeni dnevni unos vitamina i minerala sadržanih u FertilUp-u za muškarce.


Može li FertilUp utjecati na moj spermogram?
Spermogram pokazuje svojstva sperme u trenutku uzorkovanja. Iako se rezultati mogu razlikovati s obzirom na stanje organizma (uzimanje antibiotika, stres, bolest itd.), na kakvoću sperme uglavnom utječu čimbenici poput stresa, pušenja, alkohola, zdrave prehrane te sastojaka koji pripomažu proizvodnji spermija (vitamini, minerali, aminokiseline itd.).
FertilUp za muškarce preporučuje se muškarcima koji brinu o svom o općem zdravlju i kvaliteti sperme. Cilj je poboljšati pokretljivost i oblik spermija te povećati njihov broj. Sve tri karakteristike su izuzetno važne za spermij kako bi mogao oploditi jajnu stanicu. Uz uzimanje FertilUp-a savjetujemo i zdrav način života jer to pridonosi boljim rezultatima i utječe na šanse za začeće prirodnim putem. Spermiji sazrijevaju u muškom tijelu otprilike 90 dana, pa se zato uzimanje FertilUpa za muškarce preporučuje najmanje 3 mjeseca.
Mogu li uzimati FertilUp za muškarce ako smo u postupku umjetne oplodnje?
Da. Kod umjetne oplodnje (IVF i IMSI) izuzetno je važno da kvaliteta i kvantiteta spermija bude što veća jer se time povećava vjerojatnost oplodnje jajne stanice. Osim toga, kvalitetni spermiji pridonose bržem razvoju fetusa te zdravom i pravilnom razvoju embrija.

Preporučujemo da FertilUp za muškarce počnete uzimati najmanje 3 mjeseca prije postupka.

 
Uzrokuje li FertilUp nuspojave?
FertilUp je prirodni dodatak prehrani koji sadrži odabrane vitamine i minerale i dobro se podnosi.
Koju količinu FertilUpa je najbolje naručiti?
Za optimalne učinke preporučujemo uzimanje FertilUpa najmanje 3 mjeseca. Zbog toga u ponudi imamo tromjesečni i šestomjesečni FertilUp paket, koji su ujedno i najpovoljniji izbor.
Koliko često trebam uzimati FertilUp za muškarce?
Uzmite jednu FertilUp kapsulu za muškarce nakon doručka, a drugu nakon ručka ili večere. Za optimalan učinak preporučamo redovitu konzumaciju najmanje 3 mjeseca bez prekida.
Koliko je potrebno da se pojave prvi rezultati?
Muškom tijelu je potrebno otprilike 90 dana za proizvodnju novih spermija (spermatogeneza), pa se FertilUp preporučuje kontinuirano uzimati kroz cijelo razdoblje kako bi tijelu pružili nutritivnu podršku za proizvodnju kvalitetnijih spermija.
Što je L-karnitin?
L-karnitin je aminokiselina s važnom ulogom u proizvodnji energije u stanici. Poput srca, mozga, mišića kojima je energija prijeko potrebna, i spermijima je potrebna dovoljna količina L-karnitina koji utječe na njihovu brojnost i pokretljivost. Više o učinku L-karnitina možete pročitati na našoj stranici (studije).
Zašto FertilUp za muškarce sadrži macu?
Maca je biljka bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama, nezasićenim masnim kiselinama i drugim važnim tvarima. Korijen ove adaptogene biljke koristili su južnoamerički domoroci još prije 2000 godina kao izvor snage i pomoć pri poboljšanju plodnosti.
Kontaktirajte nas Arrow down


Pošalji
Production: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupHemosens
Zapri Ova stranica koriste kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male datoteke koje preuzimamo na vaše računalo. Na taj način vas možemo prepoznati kada se vratite na našu stranicu. Koristimo sljedeće kolačiće: