Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 €
Zahvaljujemo se na vašem povjerenju od 2012. do danas. Izaberi svoj paket.
ovulacijski_koledar_neplodnost-2ovulacijski_koledar_neplodnost-3ovulacijski_koledar_neplodnost-4ovulacijski_koledar_neplodnost-5ovulacijski_koledar_neplodnost-6ovulacijski_koledar_neplodnost-7Ovulacijski kalendarOvulacija je proces koji se događa jednom u menstrualnom ciklusu u slučaju uređene hormonalne ravnoteže i označava vrijeme kada je žena plodna i može zatrudnjeti.

Hormonska ravnoteža važna je za redoviti ciklus i ovulaciju jer je temelj ženske plodnosti. Bez ovulacije začeće nije moguće. Dani oko ovulacije kada je začeće moguće nazivaju se plodnim danima.

Šansa za trudnoću nezaštićenim spolnim odnosom najveća je na dan ovulacije i dan prije nje. Ovo su najplodniji dani. Mogućnost začeća postoji i prije toga, jer je životni vijek muške sperme dulji; spermatozoidi mogu ostati aktivni do 5 dana. Začeće je tako moguće čak i u slučaju spolnog odnosa do pet dana prije ovulacije.

Kalendar ovulacije izračunat će očekivani datum ovulacije. na temelju vašeg ciklusa. Preporučamo da svaki mjesec pratite svoj ciklus i obratite pozornost na znakove koji ukazuju na prisutnost ovulacije.


OVULACIJSKI KALENDAR

Početak zadnje menstruacije:
Trajanje ciklusa:
Pošalji


Kontaktirajte nas Arrow down


Pošalji
Production: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupHemosens
Zapri Ova stranica koriste kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male datoteke koje preuzimamo na vaše računalo. Na taj način vas možemo prepoznati kada se vratite na našu stranicu. Koristimo sljedeće kolačiće: