Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 €
Zahvaljujemo se na vašem povjerenju od 2012. do danas. Izaberi svoj paket.


Gdje kupiti FertilUp u Hrvatskoj?FertilUp proizvodi dostupni su u Hrvatskoj putem naše internet trgovine www.fertilup.hr, narudžbom na broj telefona 099 85 60 781 ili e-mailom na info@fertilup.hr . Za narudžbe veće od 66€ (500,00 kn) nudimo vam besplatnu dostavu.

FertilUp proizvode možete kupiti i u ljekarnama gdje se možete konzultirati i s farmaceutom. Između ostalih načina plaćanja, u ljekarnama FertilUp možete platiti i na rate karticama.
Ako je na nekoj od navedenih lokacija proizvod trenutno rasprodan, rado će ga naručiti za Vas.Kako bismo Vam olakšali da čim prije dođete do Vašeg proizvoda, kontaktirajte nas i saznajte koje je Vama najbliže prodajno mjesto.


Tel. ili Sms: 099 85 60 781,
e-mail : info@fertilup.hr,
brzom chat porukomu (u donjem desnom djelu web stranice)Dovoljno je ostaviti poruku kao na primjeru:
"Molim adresu za najbližu lokaciju npr. Sesvete, Zaprešić, Zagreb centar, Zagreb istok itd….”


Kupnjom putem naše službene internet trgovine www.fertilup.hr ili fertilup-hrvatska.com garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu.

*Paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našoj internet trgovini na linku narudžba.


Kontaktirajte nas Arrow down


Pošalji
Production: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupHemosens
Zapri Ova stranica koriste kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male datoteke koje preuzimamo na vaše računalo. Na taj način vas možemo prepoznati kada se vratite na našu stranicu. Koristimo sljedeće kolačiće: