Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 €
Zahvaljujemo se na vašem povjerenju od 2012. do danas. Izaberi svoj paket.
4-24-34-44-54-64-7


Zajedno stvaramo priče

sa sretnim završetkom.

Spol p
rating
»Dragi Fertilup, molimo Vas da objavite još naše iskustvo. Moja je žena imela PCOS, a ja nizak broj spermija. Liječnici nam nisu davali puno mogućnosti, naš je brak trpio, sve obiteljske proslave i druženja postali su previše naporni. Bili smo u situaciji kada ne znaš kako naprijed. Žena nam je naručila Fertilup. Rekla je ajmo i to probati u nadi da nećemo opet baciti novce u vjetar! Bolje smo se osjećali, bili smo puni energije, opet smo počeli osjećati nadu i … dogodilo se! Fertilup nam je pomogao više od svih liječnika i psihijatara. Dobili smo malu Anu i sve se samo od sebe riješilo. Sada planiramo drugo dijete i ponovno smo naručili najveći paket za par. Znam da će djelovati.  Zamolili smo Vas da objavite ovaj naš mail jer smo sigurni da postoji jako veliki broj parova s istim problemom te im želimo skratiti muke i bacanje novaca. Lijep pozdrav iz Osijeka.»
Lilijana, Ana i Dario
Spol m
rating
»Poštovani g/gđo. Ovaj njemački prirodnim proizvod nam je pomogao pa da Vam se odužimo jednim lijepim mailom. Kao što znate pokušavali smo nevjerojatnih 4 godine, čak s ivf-om u Sloveniji. Uzimali smo sve moguće preparate, pili čajeve, pokušali sve položaje i ništa. Liječnica nam je preporučila FertilUp i s veseljem smo ga počeli uzimati. Nakon godišnjeg odmora žena me ugodno iznenadila. Sretni smo što nam je uspjelo! Sigurni smo da je stvar bila u Fertilupu jer smo pratili rezultate spermiograma koji su se konstantno poboljšavali. Bravo Nijemci !»
Dražen
Spol z
rating
»Poštovani FertilUp, obračam Vam se ovim mailom kako bih podjelila svoje kratko mišljenje o Vašem cijenjenom proizvodu. Ne vjerujem više u čuda, realna sam osoba i ne padam na obećanja. Naime, Fertilup me zainteresirao jer ništa ne obećava te sadrži sastojke koje moja ginekologinja odobrava. Svakog mjeseca je prisutna ovulacija i već se veselim danu kad ćemo svima objaviti da ćemo postati roditelji.«

Poštovani, evo pišem Vam ponovno nakon 2 mjeseca od mojeg zadnjeg maila. Trudna sam! Danas sam bila na pregledu. Ne mogu tvrditi da je razlog FertilUp ali vjerujem u to. Srdačan pozdrav, baš sam sretna! «
Goga
Spol z
rating
»Zbog svih problema oko plodnosti o kojima su mi prijateljice govorile, odmah na početku kad smo se odlučili raditi na bebi sam se odlučila za Fertilup. Djelovao je! Očekujemo blizance. Dvije moje prijateljice također su bile uspješne i zajedno ćemo uživati na porodiljnom. Definitivno preporučujem.«
Tina
Spol z
rating
T.R.U.D.N.A. nakon dva mjeseca uzimanja!!!:) Preporučujem FertilUp iz sveg srca! Pozdrav iz Zagreba.«
Ines
Spol m
rating
Hvala Vam na novoj pošiljci. Proizvod je uistinu kvalitetan i to dokazuju moji nalazi spermiograma. Prije 5 mjeseci ustanovljena mi je oligospermija što me potpuno razočaralo. Mislio sam da više neću moći usrečiti svoju suprugu koja je jako priželjkivala djete. Odmah sam se obratio Vama di ste mi savjetovali da krenem sa Fertilup-om te da nakon 3 mjeseca napravim novi nalaz. Nakon 3 i po mjeseca ponovno sam se testirao. Jasno se vidjelo da je spermiogram znatno poboljšan. Hvala Vam puno jer sam prošli tjedan saznao da je moja supruga u drugom stanju. Od sreće sam naručio još jedan paket. Smijem li ja nastaviti uzimati Fertilup pošto sam od njega pun energije, a i sadrži sve vitamine koje treba svakodnevno uzimati?

Srdačan pozdrav.
Željko
Spol z
rating
Poštovani, Fertilup je odličan!
Nedavno sam operirala jajnik zbog ciste. Sve to uzrokuje stvarne muke i veliki stres kod nas žena. Naravno uz to da su mi i ciklusi bili nepravilni. Doktorica mi je rekla da neću imati česte ovulacije i da je mogućnost za začeće sve manja. Pila sam i kontracepcijske i samo taj period su mi ciklusi bili uredni. Kada sam se odlučila na dijete i prestala ih uzimati ponovno su mi se poremetili ciklusi, a i pitanje je da li bi imala svaki mjesec ovulaciju. Moram Vam se zahvaliti zbog Vašeg proizvoda jer je uistinu bez nuspojava, bez hormona vratio moje tijelo u normalu. Otkad ga uzimam ciklusi su mi ponovno redoviti. Nema više onog umora. Osjećam se bolje. Još jednom Vam Hvala!
Valentina
Spol z
rating
Hvala Vam još jednom na brzoj pošiljci. Nadam se da će i ova sljedeća pošiljka stići bez ikakvih problema. Proizvod je za svaku pohvalu. Ciklusi su mi bili skroz poremećeni. Do sada sam popila dvije kutijice i sad čak mogu i računati kada će mi doći slijedeća menstruacija. Svakako ću ga od sad na dalje savjetovati curama sa sličnim problemom.
Laura

Preporučamo također



  • FertilUp za muškarce + Omega-3
    1-mjesečni paket (30 dana)
    rating
    55,90€  49,95€
    421,18Kn  376,35Kn
    Narudžba
  • Fertilup za oboje
    FertilUp za muškarce & FertilUp za žene
    rating
    65,90€  61,80€
    496,52Kn  465,63Kn
    Narudžba
  • 3x FertilUp za žene + 3x Omega-3
    paket od 3 mjeseca (90 dana)
    rating
    167,70€  135,95€
    1.263,54Kn  1.024,32Kn
    Narudžba
  • FertilUp za žene + Omega-3
    1-mjesečni paket (30 dana)
    rating
    55,90€  49,95€
    421,18Kn  376,35Kn
    Narudžba
  • 3x FertilUp za muškarce + 3x Omega-3
    paket od 3 mjeseca (90 dana)
    rating
    167,70€  135,95€
    1.263,54Kn  1.024,32Kn
    Narudžba
Slide right
Slide left

Kontaktirajte nas Arrow down


Pošalji
Production: MMvisual
Payments Secure
InfinivitFertilupHemosens
Zapri Ova stranica koriste kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male datoteke koje preuzimamo na vaše računalo. Na taj način vas možemo prepoznati kada se vratite na našu stranicu. Koristimo sljedeće kolačiće: